Sudedamosios dalys: plačiųjų akacijų (Acacia Seyal) sakų ir fruktooligosacharidų milteliai Floracia™, kanapinių aviečių (Rubus suavissimus) lapai, jamaikinių kinrožių (Hibiscus sabdariffa) žiedai, juodųjų serbentų (Ribes nigrum) vaisių sulčių milteliai, paprastųjų trūkažolių (Cichorium intybum) neskrudintos šaknys, inulinas (Inulinum), raudonųjų burokėlių (Beta vulgaris) šaknys, citrinų rūgšties magnio druskos, daržinių špinatų (Spinacia oleracea) lapai, paprastųjų pankolių (Foeniculum vulgare) vaisiai, paprastųjų kviečių (Triticum vulgare) želmenys (ūgliai), cinko citratas.
Produkto sudėtyje yra natūralių cukrų.
Maistinės medžiagos |
2 arbatiniuose šaukšteliuose |
*RMV |
- 9 gramuose |
Plačiųjų akacijų sakų maistinės skaidulos ir fruktooligosacharidai (FloraciaTM) |
4,77 g |
- |
Kanapinių aviečių lapai |
0,63 g |
- |
Jamaikinių kinrožių žiedai |
0,54 g |
- |
Juodųjų serbentų vaisių sulčių milteliai |
0,54 g |
- |
Paprastųjų trūkažolių šaknys |
0,45 g |
- |
Inulinas |
0,45 g |
- |
Raudonųjų burokėlių šaknys |
0,45 g |
- |
Daržinių špinatų lapai |
0,27 g |
- |
Paprastųjų pankolių vaisiai |
0,27 g |
- |
Paprastųjų kviečių želmenys (ūgliai) |
0,14 g |
- |
Magnis |
84 mg |
23% |
Cinkas |
18 mg |
180% |
*RMV – referencinė maistinė vertė |
|
|
|
Energinė vertė: |
100 g |
2 arbat.š. (9g) |
1195 kJ/285,7kcal |
107,6kJ/ 25,7 kcal |
Riebalai |
0,40 g |
0,04 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių |
0,14 g |
0,01 g |
Angliavandeniai |
84,70 g |
7,62 g |
- iš kurių cukrų |
46,40 g |
4,18 g |
Skaidulinės medžiagos |
36,90 g |
3,32 g |
Baltymai |
4,20 g |
0,38 g |
Druska |
0,45 g |
0,04 g |