Sudėtis:
inulinas (74%), mielių (Saccharomyces cerevisiae) miltelių koncentratas (10%), kurio sudėtyje yra (1->3), (1->6) beta gliukanų (4%), kraštuotosios malpigijos (acerola vyšnių) sulčių milteliai (6%), krekenų koncentratas (pienas) (6%), pieno rūgšties bakterijos Bifidobacterium longum 1%, cinko mielės (mielės, cinko citratas) 1%, vitaminai: B2 (riboflavinas), B6 (piridoksino hidrochloridas), B1 (tiamino hidrochloridas), folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis), D3 (cholekalciferolis), B12 (cianokobalaminas).
|
Maistinės ar kitos medžiagos, turinčios mitybinį ar fiziologinį poveikį
|
1 pakelyje (2 g)
|
RMV* (1 pakelis)
|
2 pakeliuose (4 g)
|
RMV* (2 pakeliai)
|
|
Vitaminas D3
|
6,7 μg = 266 TV
|
134 %
|
13,4 μg = 532 TV
|
268 %
|
|
Vitaminas B1
|
0,44 mg
|
40 %
|
0,88 mg
|
80 %
|
|
Vitaminas B2
|
0,56 mg
|
40 %
|
1,12 mg
|
80 %
|
|
Vitaminas B6
|
0,56 mg
|
40 %
|
1,12 mg
|
80 %
|
|
Vitaminas B12
|
1 µg
|
40 %
|
2 µg
|
80 %
|
|
Folio rūgštis
|
80 µg
|
40 %
|
160 µg
|
80 %
|
|
Vitaminas C
|
32 mg
|
40 %
|
64 mg
|
80 %
|
|
Cinkas
|
2 mg
|
20 %
|
4 mg
|
40 %
|
|
Beta gliukanai iš mielių
(Saccharomyces cerevisiae) miltelių
|
67 mg
|
-
|
134 mg
|
-
|
|
Krekenų koncentratas
su imunoglobulinu G
|
124 mg
25 mg
|
-
-
|
248 mg
50 mg
|
-
-
|
|
Inulinas
|
1,5 g
|
-
|
3,0 g
|
-
|
|
Pieno rūgšties bakterijos
Bifidobacterium longum
|
18 mg
=1,8 mlrd.
|
-
|
36 mg
=3,6 mlrd.
|
-
|
* - Referencinė maistinė vertė procentais
Be glitimo, želatinos, dažiklių ir konservantų