Sudedamosios dalys: hidrolizuotas kolagenas (hidrolizuoti I ir III tipo kolageno peptidai), bioaktyvus kompleksas iš 35 fermentuotų augalų (fermentuoti augalai (naminių obelų (Malus domestica) vaisiai (obuoliai), paprastųjų morkų (Daucus carota) šakniavaisiai (morkos), baltųjų šilkmedžių (Morus alba) vaisiai (šilkmedžių uogos), valgomųjų ananasų (Ananas comosus) vaisiai (ananasai), valgomųjų ridikų (Raphanus sativus) šakniavaisiai (ridikai), tikrųjų citrinmedžių (Citrus limon) vaisiai (citrinos), apelsininių citrinmedžių (Citrus sinensis) vaisiai (apelsinai), valgomųjų burokėlių (Beta vulgaris) šakniavaisiai (burokėliai), naminių slyvų (Prunus domestica) vaisiai (slyvos), džiovinti naminių slyvų (Prunus domestica) vaisiai (slyvos), raudonžiedžių pasiflorų (Passiflora incarnata) vaisiai (pasifloros), tikrųjų arbūzų (Citrullus lanatus) vaisiai (arbūzai), dygliuotųjų ožerškių (Lycium barbarum) vaisiai (goji uogos), kraštuotųjų malpigijų (Malpighia glabra) vaisiai (acerolos), vaistinių smidrų (Asparagus officinalis) vaisiai (šparagai), tikrųjų bananų (Musa x paradisiaca) vaisiai (bananai), paprastųjų mėlynių (Vaccinium myrtillus) vaisiai (mėlynės), juodųjų serbentų (Ribes nigrum) vaisiai (juodieji serentai), brokolinių kopūstų (Brassica oleracea) anžeminės dalys (brokoliai), paprastųjų trešnių (Prunus avium) vaisiai (trešnės), juodavaisių aronijų (Aronia melanocarpa) vaisiai (aronijų uogos), stambiauogių spanguolių (Vaccinium macrocarpon) vaisiai (spanguolės), paprastųjų agrastų (Ribes uva-crispa) vaisiai (agrastai), tikrųjų vynmedžių (Vitis vinifera) vaisiai (vynuogės), greipfrutinių citrinmedžių (Citrus paradisi) vaisiai (greipfrutai), glotniųjų gudobelių (Crataegus laevigata) jauni lapai (gudobelių lapai), paprastųjų zizifų (Ziziphus jujuba) vaisiai (zizifai), kininių ličių (Litchi chinensis) vaisiai (ličiai), sėjamųjų melionų (Cucumis melo) vaisiai (melionai), papajinių melionmedžių (Carica papaya) vaisiai (papajos), paprastųjų persikų (Prunus persica) vaisiai (persikai), paprastųjų kriaušių (Pyrus communis) vaisiai (kriaušės), paprastųjų granatmedžių (Punica granatum) vaisiai (granatai), paprastųjų aviečių (Rubus idaeus) vaisiai (avietės), daržinių braškių (Fragaria x ananassa) vaisiai (braškės), valgomųjų pomidorų (Lycopersicon esculentum) vaisiai (pomidorai)), skaidulinės medžiagos), kraštuotųjų malpigijų (Malpighia glabra) vaisių ekstraktas, kuriame yra vitamino C, natrio hialuronatas (hialurono rūgštis), nikotinamidas (niacinas (vitaminas B3)), biotinas (vitaminas B7).
1,5 valgomieji šaukštai (11 g)
Hidrolizuotas kolagenas 10 000 mg
Bioaktyvus kompleksas iš 35 fermentuotų augalų, kuriame
- tirpios skaidulinės medžiagos
- bendras polifenolių kiekis, išreikštas galo rūgšties ekvivalentu 500 mg
240 mg
2,5 mg
Kraštuotųjų malpigijų vaisių ekstraktas, kuriame
-vitamino C 490 mg
80 mg (100 % RMV*)
Hialurono rūgštis 100 mg
Niacinas (vitaminas B3) 16 mg (100 % RMV*)
Biotinas (vitaminas B7) 50 µg (100 % RMV*)
Energetinė vertė 171 kJ / 40 kcal
Riebalai 0,001 g
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g
Angliavandeniai 0,97 g
-iš kurių cukrų 0,15 g
Skaidulinės medžiagos 0,24 g
Baltymai 9,12 g
Druska 30 mg
*RMV – referencinė maistinė vertė