SUDEDAMOSIOS DALYS. Sojų baltymų izoliatas, kukurūzų dekstrinas, kviečių baltymų koncentratas, tirštiklis guavo derva, kvapioji medžiaga, ortofosforo rūgšties kalio druskos, vanilės pupelių milteliai (0,2 %), magnio hidroksidas, vitaminas C (L-askorbo rūgštis), saldiklis sukralozė, geležies difosfatas, vitaminas E (D-alfa-tokoferilacetatas), niacinas (nikotinamidas), cinko oksidas, antioksidantas DL-alfa-tokoferolis, sojų aliejus, mangano sulfatas, pantoteno rūgštis (kalcio D-pantotenatas), vario karbonatas, vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas), dažiklis beta-karotenas, vitaminas B2 (riboflavinas), vitaminas B1 (tiamino mononitratas), vitaminas A (retinilo acetatas), lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis), natrio selenitas, vitaminas K (filochinonas), natrio jodidas, natrio molibdatas, biotinas (D-biotinas), vitaminas D (cholekalciferolis), vitaminas B12 (cianokobalaminas).
Gali būti glitimo, vištos kiaušinių baltymų ir lubinų pėdsakų.
AMINORŪGŠTYS
Aminorūgštis
|
100 g baltymų*
|
Aminorūgštis
|
100 g baltymų*
|
L-alaninas
|
4,33 g
|
L-lizinas
|
6,42 g
|
L-argininas
|
7,12 g
|
L-metioninas
|
1,23 g
|
L-asparto rūgštis
|
11,40 g
|
L-fenilalaninas
|
5,17 g
|
L-cisteinas
|
2,02 g
|
L-prolinas
|
5,07 g
|
L-glutamo rūgštis
|
18,65 g
|
L-serinas
|
4,85 g
|
L-glicinas
|
3,94 g
|
L-treoninas
|
4,10 g
|
L-histidinas
|
3,56 g
|
L-triptofanas
|
1,20 g
|
L-izoleucinas
|
4,63 g
|
L-tirozinas
|
3,55 g
|
L-leucinas
|
8,10 g
|
L-valinas
|
4,66 g
|
* 25 g + 300 ml nugriebto pieno (1,5 % riebumo) + 2 g saulėgrąžų aliejaus
|
|
100 g miltelių
|
% RMV**
|
porcijoje*
|
%RMV**
|
Energinė vertė
|
1301 kJ (310 kcal)
|
-
|
994 kJ (236 kcal)
|
-
|
Riebalai iš kurių:
- sočiųjų riebalų rūgščių
- mononesočiųjų riebalų rūgščių
|
1,7 g
0,7 g
0,2 g
|
-
-
-
|
7,2 g
3,2 g
1,7 g
|
-
-
-
|
Angliavandeniai iš kurių:
- cukrų
|
12,2 g
5,8 g
|
-
-
|
17,4 g
15,9 g
|
-
-
|
Skaidulinės medžiagos
|
31,4 g
|
-
|
7,9 g
|
-
|
Baltymai
|
45,9 g
|
-
|
21,5 g
|
-
|
Druska
|
2,0 g
|
-
|
0,84 g
|
-
|
Vitaminas A
|
1288 μg
|
161
|
361 μg
|
45
|
Vitaminas D
|
5,5 μg
|
110
|
1,5 μg
|
30
|
Vitaminas E
|
17,1 mg
|
142
|
4,4 mg
|
36
|
Vitaminas C
|
77,2 mg
|
97
|
24,4 mg
|
31
|
Vitaminas B1
|
1,7 mg
|
155
|
0,53 mg
|
48
|
Vitaminas B2
|
2,3 mg
|
164
|
1,1 mg
|
79
|
Niacinas
|
22,7 mg
|
142
|
5,9 mg
|
37
|
Vitaminas B6
|
2,0 mg
|
143
|
0,65 mg
|
46
|
Folio rūgštis
|
416 μg
|
208
|
117 μg
|
59
|
Vitaminas B12
|
2,0 μg
|
100
|
1,9 μg
|
76
|
Biotinas
|
43 μg
|
86
|
21 μg
|
42
|
Pantoteno rūgštis
|
5,0 mg
|
83
|
2,3 mg
|
38
|
Vitaminas K
|
90 μg
|
120
|
23 μg
|
31
|
Kalcis
|
88,6 mg
|
11
|
376 mg
|
47
|
Fosforas
|
521 mg
|
74
|
403 mg
|
58
|
Kalis
|
514 mg
|
26
|
593 mg
|
30
|
Geležis
|
21,8 mg
|
156
|
5,6 mg
|
40
|
Cinkas
|
11,6 mg
|
116
|
4,0 mg
|
40
|
Varis
|
2,1 mg
|
210
|
0,55 mg
|
55
|
Jodas
|
144 μg
|
96
|
71 μg
|
47
|
Selenas
|
76 μg
|
139
|
28 μg
|
51
|
Magnis
|
308 mg
|
82
|
113 mg
|
30
|
Manganas
|
2,6 mg
|
130
|
0,65 mg
|
33
|
Chloridas
|
288 mg
|
36
|
375 mg
|
47
|
Molibdenas
|
64 μg
|
128
|
16 μg
|
32
|
Natris
|
785 mg
|
-
|
337 mg
|
-
|
Linoleno rūgštis
|
0,6 g
|
-
|
1,5 g
|
-
|
* 25 g + 300 ml nugriebto pieno (1,5 % riebumo) + 2 g saulėgrąžų aliejaus
** % RMV – referencinė maistinė vertė (remiantis reglamentu (ES) Nr. 1169/2011); % rekomenduojamos paros dozės
|