Sudėtis:
fermentinės mielių ląstelės Dr. Wolz® (62 %), vaisių (apelsinų, ananasų, greipfrutų, citrinų, šaltalankių) sulčių koncentratas, obuolių sultys iš obuolių sulčių koncentrato, deaktyvuotos sausos mielės, medus, kviečių gemalų aliejus, malpigijos (acerola vyšnių) sulčių milteliai, vitaminas E (augalinės kilmės RRR-α-tokoferolis), cinko mielės (mielės, cinko citratas), natūralios kvapiosios medžiagos, seleno mielės, niacinas (nikotinamidas), pantoteno rūgštis (kalcio D-pantotenatas), vitaminas B2 (riboflavinas), vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas), vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas), biotinas (D-biotinas), vitaminas B12 (cianokobalaminas).
Maistinės ar kitos medžiagos, turinčios mitybinį ar fiziologinį poveikį
|
100 ml
|
30 ml
|
RMV* (30 ml)
|
Vitaminas B1 (2)
|
7,4 mg
|
2,2 mg
|
200%
|
Vitaminas B2 (1, 2, 3)
|
9,4 mg
|
2,8 mg
|
200%
|
Vitaminas B6 (2, 3)
|
9,3 mg
|
2,8 mg
|
200%
|
Vitaminas B12 (2, 3)
|
16,7 μg
|
5 μg
|
200%
|
Niacinas (NE) (2, 3)
|
53,4 mg
|
16 mg
|
100%
|
Pantoteno rūgštis (2, 3)
|
20 mg
|
6 mg
|
100%
|
Biotinas (2)
|
333 μg
|
100 μg
|
200%
|
Vitaminas E (α – TE) (1)
|
80 mg
|
24 mg
|
200%
|
Cinkas (1)
|
16,7 mg
|
5 mg
|
50%
|
Selenas (1) iš seleno mielių
|
183,3 μg
|
55 μg
|
100%
|
Fermentinės mielių ląstelės Dr. Wolz®
|
|
19 g = 200 milijardų
|
|
* - Referencinė maistinė vertė procentais
Nurodytos vertės priklauso nuo natūralių produktų skirtumų.
Be glitimo, laktozės, želatinos, dažiklių ir konservantų.