SUDEDAMOSIOS DALYS. Sojų baltymų izoliatas, kukurūzų dekstrinas, kviečių baltymų koncentratas, neriebūs kakavos milteliai (5 %), tirštiklis guavo derva, kvapioji medžiaga, magnio hidroksidas, ortofosforo rūgšties kalio druskos, emulsiklis sojų lecitinas, vitaminas C (L-askorbo rūgštis), saldiklis sukralozė, geležies difosfatas, lipnumą reguliuojanti medžiaga silicio dioksidas, vitaminas E (D-alfa-tokoferilacetatas), niacinas (nikotinamidas), cinko oksidas, antioksidantas DL-alfa-tokoferolis, sojų aliejus, mangano sulfatas, pantoteno rūgštis (kalcio D-pantotenatas), vario karbonatas, vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas), dažiklis beta-karotenas, vitaminas B2 (riboflavinas), vitaminas B1 (tiamino mononitratas), vitaminas A (retinilo acetatas), folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis), natrio selenitas, vitaminas K (filochinonas), natrio jodidas, natrio molibdatas, biotinas (D-biotinas), vitaminas D (cholekalciferolis), vitaminas B12 (cianokobalaminas).
Gali būti glitimo, vištos kiaušinių baltymų ir lubinų pėdsakų.
 
AMINORŪGŠTYS
| 
 Aminorūgštis 
 | 
 100 g baltymų* 
 | 
 Aminorūgštis 
 | 
 100 g baltymų* 
 | 
| 
 L-alaninas 
 | 
 4,35 g 
 | 
 L-lizinas 
 | 
 6,37 g 
 | 
| 
 L-argininas 
 | 
 7,13 g 
 | 
 L-metioninas 
 | 
 1,24 g 
 | 
| 
 L-asparto rūgštis 
 | 
 11,39 g 
 | 
 L-fenilalaninas 
 | 
 5,16 g 
 | 
| 
 L-cisteinas 
 | 
 2,02 g 
 | 
 L-prolinas 
 | 
 5,09 g 
 | 
| 
 L-glutamo rūgštis 
 | 
 18,65 g 
 | 
 L-serinas 
 | 
 4,88 g 
 | 
| 
 L-glicinas 
 | 
 3,96 g 
 | 
 L-treoninas 
 | 
 4,11 g 
 | 
| 
 L-histidinas 
 | 
 3,52 g 
 | 
 L-triptofanas 
 | 
 1,21 g 
 | 
| 
 L-izoleucinas 
 | 
 4,62 g 
 | 
 L-tirozinas 
 | 
 3,54 g 
 | 
| 
 L-leucinas 
 | 
 8,07 g 
 | 
 L-valinas 
 | 
 4,69 g 
 | 
| 
 * 25 g + 300 ml nugriebto pieno (1,5 % riebumo) + 2 g saulėgrąžų aliejaus 
 | 
 
| 
   
 | 
 100 g miltelių 
 | 
 % RMV** 
 | 
 porcijoje* 
 | 
 %RMV** 
 | 
| 
 Energinė vertė 
 | 
 1326 kJ (316 kcal) 
 | 
 - 
 | 
 1000 kJ (237 kcal) 
 | 
 - 
 | 
| 
 Riebalai iš kurių: 
- sočiųjų riebalų rūgščių 
- mononesočiųjų riebalų rūgščių 
 | 
 2,5 g 
1,2 g 
  
0,5 g 
 | 
 - 
- 
  
- 
 | 
 7,1 g 
3,8 g 
  
1,7 g 
 | 
 - 
- 
  
- 
 | 
| 
 Angliavandeniai iš kurių: 
- cukrų 
 | 
 12,0 g 
  
5,5 g 
 | 
 - 
  
- 
 | 
 17,4 g 
  
15,8 g 
 | 
 - 
  
- 
 | 
| 
 Skaidulinės medžiagos 
 | 
 28,6 g 
 | 
 - 
 | 
 7,1 g 
 | 
 - 
 | 
| 
 Baltymai 
 | 
 46,9 g 
 | 
 - 
 | 
 21,9 g 
 | 
 - 
 | 
| 
 Druska 
 | 
 2,0 g 
 | 
 - 
 | 
 0,8 g 
 | 
 - 
 | 
| 
 Vitaminas A 
 | 
 1293 μg 
 | 
 162 
 | 
 365 μg 
 | 
 46 
 | 
| 
 Vitaminas D 
 | 
 5,5 μg 
 | 
 110 
 | 
 1,5 μg 
 | 
 30 
 | 
| 
 Vitaminas E 
 | 
 17,2 mg 
 | 
 143 
 | 
 4,4 mg 
 | 
 37 
 | 
| 
 Vitaminas C 
 | 
 77,2 mg 
 | 
 97 
 | 
 24,4 mg 
 | 
 31 
 | 
| 
 Vitaminas B1 
 | 
 1,7 mg 
 | 
 155 
 | 
 0,53 mg 
 | 
 48 
 | 
| 
 Vitaminas B2 
 | 
 2,3 mg 
 | 
 164 
 | 
 1,1 mg 
 | 
 79 
 | 
| 
 Niacinas 
 | 
 23,2 mg 
 | 
 145 
 | 
 6,1 mg 
 | 
 38 
 | 
| 
 Vitaminas B6 
 | 
 2,0 mg 
 | 
 143 
 | 
 0,65 mg 
 | 
 46 
 | 
| 
 Folio rūgštis 
 | 
 382 μg 
 | 
 191 
 | 
 119 μg 
 | 
 60 
 | 
| 
 Vitaminas B12 
 | 
 2,5 μg 
 | 
 100 
 | 
 1,9 μg 
 | 
 76 
 | 
| 
 Biotinas 
 | 
 44 μg 
 | 
 88 
 | 
 23 μg 
 | 
 46 
 | 
| 
 Pantoteno rūgštis 
 | 
 5,1 mg 
 | 
 85 
 | 
 2,3 mg 
 | 
 38 
 | 
| 
 Vitaminas K 
 | 
 90 μg 
 | 
 120 
 | 
 23 μg 
 | 
 30 
 | 
| 
 Kalcis 
 | 
 95,6 mg 
 | 
 12 
 | 
 377 mg 
 | 
 47 
 | 
| 
 Fosforas 
 | 
 558 mg 
 | 
 80 
 | 
 412 mg 
 | 
 59 
 | 
| 
 Kalis 
 | 
 759 mg 
 | 
 38 
 | 
 654 mg 
 | 
 33 
 | 
| 
 Geležis 
 | 
 23,6 mg 
 | 
 169 
 | 
 6,0 mg 
 | 
 43 
 | 
| 
 Cinkas 
 | 
 11,9 mg 
 | 
 119 
 | 
 4,3 mg 
 | 
 43 
 | 
| 
 Varis 
 | 
 2,3 mg 
 | 
 230 
 | 
 0,60 mg 
 | 
 60 
 | 
| 
 Jodas 
 | 
 144 μg 
 | 
 96 
 | 
 71 μg 
 | 
 47 
 | 
| 
 Selenas 
 | 
 76 μg 
 | 
 139 
 | 
 28 μg 
 | 
 51 
 | 
| 
 Magnis 
 | 
 309 mg 
 | 
 82 
 | 
 113 mg 
 | 
 30 
 | 
| 
 Manganas 
 | 
 2,7 mg 
 | 
 135 
 | 
 0,7 mg 
 | 
 35 
 | 
| 
 Chloridas 
 | 
 288 mg 
 | 
 36 
 | 
 375 mg 
 | 
 47 
 | 
| 
 Molibdenas 
 | 
 64 μg 
 | 
 128 
 | 
 16 μg 
 | 
 32 
 | 
| 
 Natris 
 | 
 786 mg 
 | 
 - 
 | 
 337 mg 
 | 
 - 
 | 
| 
 Linoleno rūgštis 
 | 
 0,6 g 
 | 
 - 
 | 
 1,5 g 
 | 
 - 
 | 
| 
 * 25 g + 300 ml nugriebto pieno (1,5 % riebumo) + 2 g saulėgrąžų aliejaus 
** % RMV – referencinė maistinė vertė (remiantis reglamentu (ES) Nr. 1169/2011); % rekomenduojamos paros dozės 
 |