Sudedamosios dalys: sojų baltymai, riebalų milteliai (saulėgrąžų aliejus, linų sėmenų aliejus, akacijos derva), maltodekstrinas, daržovės (8 %) (svogūnai 3 %, salierai 2 %, morkos 1 %, česnakai, petražolių lapeliai, vaistinių gelsvių šaknys), mineralinės medžiagos (kalio chloridas, natrio citratas, kalcio citratai, magnio citratas, kalcio fosfatas, cinko sulfatas, geležies fumaratas, mangano sulfatas, vario gliukonatas, kalio jodidas, natrio selenitas, natrio molibdatas), emulsiklis (sojų lecitinai), kvapiosios medžiagos (sudėtyje yra salierų), hidrolizuoti augaliniai baltymai (sojų), druska, mielių ekstraktas, stabilizatorius (ksantano derva), prieskoniai, vitaminai (L-askorbo rūgštis, nikotinamidas, DL-alfa tokoferilacetatas, kalcio-D-pantotenatas, riboflavinas, piridoksino hidrochloridas, tiamino hidrochloridas, retinilo acetatas, pteroilmonoglutamo rūgštis, filochinonas, D-biotinas, ergokalciferolis, cianokobalaminas), cholino bitartratas, morkų ekstraktas (0,1 %), žaliųjų citrinų milteliai, petražolių ekstraktas.
Sudėtyje yra sojų, salierų ir jų produktų. Gali būti javų, turinčių glitimo, pieno ir jų produktų pėdsakų. Laikyti kambario temperatūroje sausoje vietoje, vengti saulės spindulių.
Maistinės medžiagos
|
1 maišelis (valgymas), 35 g
Paruošta vartoti sriuba: 35 g maišelis + 200 ml vandens = 235 g
|
5 maišeliai (visas paros racionas), 175 g
Paruošta vartoti sriuba: 35 g maišelis * 5 + 1 l vandens = 1175 g
|
Energinė vertė
|
600 kJ / 143 kcal
|
3001 kJ / 715 kcal
|
Riebalai
|
5,8 g
|
29 g
|
iš kurių:
|
|
|
sočiųjų riebalų rūgščių
|
0,5 g
|
2,6 g
|
mononesočiųjų riebalų rūgščių
|
1,6 g
|
8,0 g
|
polinesočiųjų riebalų rūgščių
|
3,1 g
|
15 g
|
iš kurių:
linoleno rūgšties
|
2,2 g
|
11 g
|
iš kurių:
alfa linoleno rūgšties
|
0,3 g
|
1,5 g
|
Angliavandeniai
|
6,0 g
|
31 g
|
iš kurių cukrų
|
1,9 g
|
9,5 g
|
iš kurių laktozės
|
0 g
|
0 g
|
Skaidulinės medžiagos
|
2,7 g
|
13 g
|
Baltymai
|
15 g
|
76 g
|
Druska
|
1,6 g
|
8,0 g
|
|
|
|
Vitaminas A
|
168 mg
|
840 mg
|
Vitaminas D
|
2,9 mg
|
14 mg
|
Vitaminas E
|
2,4 mg
|
12 mg
|
Vitaminas C
|
32 mg
|
160 mg
|
Vitaminas K
|
17 mg
|
84 mg
|
Tiaminas
|
0,20 mg
|
1,0 mg
|
Riboflavinas
|
0,48 mg
|
2,4 mg
|
Niacinas
|
4,1 mg
|
20 mg
|
Vitaminas B6
|
0,38 mg
|
1,9 mg
|
Folio rūgštis
|
45,8 mg
|
229 mg
|
Vitaminas B12
|
0,72 mg
|
3,6 mg
|
Biotinas
|
9,6 mg
|
48 mg
|
Pantoteno rūgštis
|
1,2 mg
|
6,0 mg
|
|
|
|
Kalcis
|
206 mg
|
1030 mg
|
Fosforas
|
196 mg
|
979 mg
|
Kalis
|
0,66 g
|
3,31 g
|
Geležis
|
3,5 mg
|
17 mg
|
Cinkas
|
2,5 mg
|
13 mg
|
Varis
|
0,45 mg
|
2,3 mg
|
Jodas
|
36 mg
|
180 mg
|
Molibdenas
|
16 mg
|
78 mg
|
Selenas
|
17 mg
|
84 mg
|
Magnis
|
33,8 mg
|
169 mg
|
Manganas
|
0,72 mg
|
3,6 mg
|
Chloridas
|
951 mg
|
4750 mg
|
|
|
|
Cholinas
|
106 mg
|
530 mg
|
Natris
|
600 mg
|
3000 mg
|