Karvės pieno baltymai, vanduo, maltodekstrinas, cukrus, augaliniai aliejai (rapsų aliejus, saulėgrąžų aliejus), L-argininas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinų rūgštis), natrio L-askorbatas, karotenoidų mišinys (yra sojos) (b-karotenas, liuteinas, likopeno dervingasis aliejus iš pomidorų), ortofosforo rūgšties magnio druskos (magnio ortofosfatas), dažiklis (karminas), braškių kvapioji medžiaga, emulsiklis (sojos lecitinas), cholino chloridas, ortofosforo rūgšties kalio druskos (kalio ortofosfatas), DL-a-tokoferolis, kalio chloridas kalio citratas, magnio hidroksidas, geležies (II) laktatas, cinko sulfatas, kalio hidroksidas, vario gliukonatas, mangano sulfatas, natrio chloridas, nikotinamidas, retinilo acetatas, pteroilmonoglutamo rūgštis, kalcio D-pantotenatas, piridoksino hidrochloridas, chromo (III) chloridas, riboflavinas, D-biotinas, cholekalciferolis, tiamino hidrochloridas, natrio molibdatas, natrio fluoridas, kalio jodidas, filochinonas (fitomenadionas), ciankobalaminas.
Maistingumo informacija Vidutinis kiekis
100 ml:
Energinė vertė 520 kJ / 124 kcal
Riebalai (26% En), iš kurių 3,5g
sočiųjų riebalų rūgščių 0,5 g
Angliavandeniai (46% En), iš kurių 14,5g
cukrų, 7,1g
laktozės 1,7 g
Skaidulinės medžiagos <0,5 g
Baltymai (28 % En) kuriuose 8,8g
L-arginino 1,5 g
Druska 0,13 g
Mineralinės medžiagos
Natris 50 mg
Kalis 150 mg
Chloras 80 mg
Kalcis 225 mg
Fosforas 182 mg
Magnis 42 mg
Geležis 3,0 mg
Cinkas 4,5 mg
Varis 0,68 mg
Manganas 1,3 mg
Fluoras 0,19 mg
Molibdenas 19 mg
Selenas 32 mg
Chromas 18 mg
Jodas 25 mg
Vitaminai:
Vitaminas A 119 mg
Vitaminas D 1,3 mg
Vitaminas E 19 mg a-TE
Vitaminas K 10 mg
Tiaminas 0,28 mg
Riboflavinas 0,63 mg
Niacinas 1,4 mg
(3,4 mg NE)
Pantoteno rūgštis 1,0 mg
Vitaminas B6 0,65 mg
Folio rūgštis 100 mg
Vitaminas B12 0,79mg
Biotinas 7,5 mg
Vitaminas C 125 mg
Kita:
Karotenoidai 0,75 mg
Cholinas 69 mg
Osmoliarumas 500 mOsmol/l