Maistingumas:
100 g (RMV*) 60 g (RMV*)
Energinė vertė (kJ)
1595 kJ 957 kJ
Energinė vertė (kcal)
380 kcal 228 kcal
Riebalai,
12 g 7,3 g
iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių
5,5 g 3,3 g
monosočiųjų riebalų rūgščių
2,3 g 1,4 g
polinesočiųjų riebalų rūgščių
2,7 g 1,6 g
Angliavandeniai,
39 g 23 g
iš kurių cukrų
30 g 18 g
Skaidulinės medžiagos
9,7 g 5,8 g
Baltymai
24 g 14 g
Druska
2 g 1,2 g
Vitaminai ir mineralinės medžiagos:
Vitaminas A, mcg RE
360 (45 %) 216 (27 %)
Vitaminas D, mcg
2,6 (52 %) 1,6 (31 %)
Vitaminas E, mg α - TE
5,1 (43 %) 3,1 (26 %)
Vitaminas C, mg
23 (29 %) 14 (17 %)
Vitaminas B1, mg
0,57 (52 %) 0,34 (31 %)
Vitaminas B2, mg
0,82 (59 %) 0,49 (35 %)
Niacinas, mg NE
9,2 (58 %) 5,5 (35 %)
Vitaminas B6, mg
0,77 (55 %) 0,46 (33 %)
Folio rūgštis, mcg
103 (52 %) 62 (31 %)
Vitaminas B12, mcg
0,72 (29 %) 0,43 (1 %)
Biotinas, mcg
26 (52 %) 15 (30 %)
Pantoteno rūgštis, mg
1,6 (27 %) 0,95 (15 %)
Kalis, mg
861 (43 %) 516 (26 %)
Kalcis, mg
351 (44 %) 211 (26 %)
Fosforas, mg
588 (84 %) 353 (50 %)
Magnis, mg
101 (27 %) 60 (16 %)
Geležis, mg
11 (79 %) 6,4 (46 %)
Cinkas, mg
5,7 (57 %) 3,4 (34 %)
Varis, mg
0,78 (78 %) 0,47 (47 %)
Manganas, mg
0,73 (37 %) 0,44 (22 %)
Selenas, mcg
28 (51 %) 17 (31 %)
Jodas, mcg
67 (45 %) 40 (27 %)
Linolo rūgščių, g
1,71
Laktozė, g
10,6
* RMV – referencinės maistinės vertės Sudedamosios dalys: fruktozės sirupas, sojos traškučiai (19,8 %) (sojos baltymai, tapijokos krakmolas, druska), šokolado gabaliukai (13 %) (cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, dekstrozė, emulsiklis (sojos lecitinas), kvapioji medžiaga (vanilės), avižiniai dribsniai, oligofruktozė, pieno baltymai, ryžių traškučiai (4,7 %) (ryžių miltai, kviečių glitimas, cukrus, kviečių salyklas, gliukozė, druska), grietinėlės milteliai, daržovių skaidulos (akacijų guma), saulėgražų aliejus, mineralai (dikalio fosfatas, trikalcio fosfatas, magnio oksidas, geležies (III) difosfatas, cinko oksidas, vario sulfatas, mangano sulfatas, kalio jodidas, natrio senelitas), hidrolizuotas kviečių glitimas, kakavos sviestas (1,1 %), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga (citrinos rūgštis), kvapiosios medžiagos, vitaminai (L-askorbo rūgštis, nikotinamidas, DL-alfa-tokoferilacetatas, kalcio-D-pantotenatas, riboflavinas, piridoksino hidrochloridas, tiamino hidrochloridas, retinilo acetatas, pteroilmonoglutamo rūgštis (folio rūgštis), D-biotinas, cholekalciferolis, cianokobalaminas).
Gali būti riešutų, žemės riešutų ir sezamų sėklų pėdsakų.
Su cukrais.