FJORD STRONG OMEGA-3 GENIUS DROPS, 50 ml

  • 2 už 1 kainą
Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

FJORD STRONG OMEGA-3 GENIUS DROPS, 50 ml

Maisto papildas
„FJØRD STRONG OMEGA-3 100“ ml yra išskirtinai stiprios EPR ir DHR koncentracijos žuvų taukai, gaminami iš aukščiausia kokybe sertifikuotos žaliavos – tyro, laukinių, riebių žuvų šaltinio. .. Skaityti daugiau

„FJØRD STRONG OMEGA-3 100“ ml  yra išskirtinai stiprios EPR ir DHR koncentracijos žuvų taukai, gaminami iš aukščiausia kokybe sertifikuotos žaliavos – tyro, laukinių, riebių žuvų šaltinio.

Stiprios koncentracijos omega-3, išgautos iš smulkių, riebių, laukinių žuvų, kuriose natūraliai omega-3 kiekis yra vienas didžiausių. Pažvelkite - vos pusėje arbatinio šaukštelio (2,5 ml) yra net 1645 mg omega-3, o iš jų net 1410 mg EPR ir DHR forma. Vieno buteliuko pakanka 40 dienų.

Be žuvies skonio.  Dėl specialios distiliavimo technologijos  išgaunamas skonis, kuriame nelieka įprastai ryškaus ir nemalonaus žuvies poskonio. Vos juntama natūralios citrinos nata sukuria malonią kasdienio žuvų taukų vartojimo patirtį. 

Sertifikuota aukšta kokybė. Pagal tarptautinio žuvų taukų standarto IFOS (International Fish Oil Standards) vartotojų ataskaitas žaliava atitinka aukščiausius 5 žvaigždučių įvertinimo kriterijus.

Gerai pasisavinamos omega-3, nes yra natūraliai gamtoje esančios trigliceridų formos.

Švarūs (PURE). Gamybos procese taikoma pažangi, patentuota daugiapakopės molekulinės distiliacijos technologija, leidžianti užtikrinti žuvų taukų grynumą, tyrumą ir stabilumą:

  • pašalinti trans-riebalų rūgštis, kurios gali susidaryti termiškai apdorojant žuvų taukus,
  • pasiekti žemą oksidacijos lygį,
  • koncentruoti omega-3 rūgštis, išsaugant jų bioaktyvią formą.

Be to, žuvų taukų žaliava yra ištestuota ir patvirtinta pagal IFOS, kuris taiko griežtesnius reikalavimus kokybei: žaliavos šviežumui, teršalų (sunkiųjų metalų, dioksinų ir PCB) kontrolei. Taip pat kiekviena partija tikrinama nepriklausomos laboratorijos pagal tarptautiniu mastu pripažintą metodiką. 

Apsaugai nuo oksidacijos naudojamas NATŪRALIOS kilmės antioksidantas – tokoferolių koncentruotas ekstraktas. Tai riebaluose tirpi medžiaga, todėl gerai apsaugo žuvų taukus.

Smulki, riebi, laukinė žuvis žaliavai sugaunama vandenynuose tvarios žvejybos būdu iš lengvai atsinaujinančių šaltinių, todėl daromas mažesnis poveikis aplinkai ir saugomi jūros ištekliai. Žaliavos gamintojui patvirtintas „Jūros draugo“ statusas (Friend of the Sea (FOS)).           

Kiek reikia suvartoti omega-3 riebalų rūgščių?

Rekomendacijos, kiek reikėtų suvartoti omega-3 aktyvios formos riebalų rūgščių, skirtingose šalyse skiriasi. Europos maisto saugos tarnybos (European Food Safety Authority (EFSA)) (EMST) ekspertai laikosi nuomonės, kad suaugusiems žmonėms papildomai suvartoti iki 5 g EPR ir DHR per parą yra saugu, o papildomas DHR suvartojimas iki maždaug 1 g per parą nekelia jokio pavojaus ir vaikams.

Mokslininkų ir mitybos specialistų manymu, daugelio šalių gyventojai omega-3 riebalų rūgščių vartoja per mažai, todėl didesnis produktų, turinčių daug omega-3, suvartojimas būtų labai naudingas. Svarbiausia išlaikyti tinkamą santykį tarp nepakeičiamųjų riebalų rūgščių omega-6 ir omega-3. Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) rekomenduojamas omega-6 ir omega-3 riebalų rūgščių santykis yra 2:1–5:1. Pastaraisiais dešimtmečiais vis daugiau suvartojama maisto, kuriame gausu omega-6 riebalų rūgščių ir per mažai omega-3 riebalų rūgščių. Santykis tarp šių riebalų rūgščių atskiruose maisto produktuose neretai siekia 10:1 ar net 20:1. Kadangi abiejų grupių riebalų rūgščių apykaitai reikia tų pačių fermentų, omega-6 riebalų rūgščių perteklius trikdo normalią omega-3 riebalų rūgščių apykaitą ir neleidžia jų įsisavinti.

Aukštos kokybės pagal tarptautinius standartus sertifikuotų žuvų taukų vartojimas – puiki alternatyva siekiant užtikrinti pakankamą omega-3 rūgščių vartojimą, jų aktyvia forma – EPR ir DHR.

Omega-3 riebalų rūgštys EPR ir DHR padeda palaikyti normalią širdies veiklą¹, normalų kraujospūdį² ir normalią trigliceridų koncentraciją kraujyje³; DHR padeda palaikyti normalią smegenų funkciją ir regėjimą (4).

Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant: ¹ 250 mg EPR ir DHR;  ²3 g EPR ir DHR; ³ 2 g EPR ir DHR; (4) 250 mg DHR.
2, 3 Papildomai per parą suvartojamas bendras EPR ir DHR kiekis neturi viršyti 5 g. 

Grynasis kiekis: 100 ml.

Gamintojo informacija

Gamintojas: „Valentis Norway AS“, Tollbodbryggen 2, 1606 Fredrikstad, Norvegija.

Kilmės šalis: Norvegija

Platintojas: UAB „Valentis Baltic“, Molėtų pl. 11, LT-08411 Vilnius, Lietuva.

Baltic@valentis.lt

Skaityti daugiau

Naudojimas

Suaugusiesiems rekomenduojama vartoti atsižvelgiant į sveikatos tikslus: 

  • širdies veiklai, smegenų funkcijai, regėjimui palaikyti – 0,5 arbatinio šaukštelio (2,5 ml) (esant poreikiui, dozę galima didinti iki 1 arb. š. (5 ml)) per dieną,
  • trigliceridų koncentracijai kraujyje – 1 arb. š. (5 ml) per dieną, 
  • kraujospūdžiui – 1,5 arb. š. (7,5 ml) per dieną.

Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Įspėjimai: Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros normos.
Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Labai svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Skaityti daugiau

Sudedamosios dalys

2,5 ml.:

  • žuvų taukai: 2350 mg;
  • omega-3:  1645 mg;
  • omega-3, iš kurių eikozapentaeno rūgštis (EPR): 940 mg;
  • omega-3, iš kurių dokozaheksaeno rūgštis (DHR): 470 mg;
  • omega-3, iš kurių kitos omega-3: 235 mg.

5 ml.:

  • žuvų taukai: 4700 mg;
  • omega-3:  3290 mg;
  • omega-3, iš kurių eikozapentaeno rūgštis (EPR): 1880 mg;
  • omega-3, iš kurių dokozaheksaeno rūgštis (DHR): 940 mg;
  • omega-3, iš kurių kitos omega-3: 470 mg.

7,5 ml.:

  • žuvų taukai: 7050 mg;
  • omega-3:  4935 mg;
  • omega-3, iš kurių eikozapentaeno rūgštis (EPR): 2820 mg;
  • omega-3, iš kurių dokozaheksaeno rūgštis (DHR): 1410 mg;
  • omega-3, iš kurių kitos omega-3: 705 mg.

Sudedamosios dalys: laukinėje gamtoje sužvejotų smulkių žuvų (ančiuvių Engraulis ringens) koncentruoti taukai, kuriuose 70 % polinesočiųjų riebalų rūgščių omega-3, natūrali citrinų kvapioji medžiaga, antioksidantas - tokoferolių koncentruotas ekstraktas.

Skaityti daugiau
Prekinis ženklasFJORD
FormaLašai
Kiekis50ml
Kiekis pakuotėje1
Amžiaus grupėVaikams, Paaugliams, Suaugusiems, Senjorams, Visoms amžiaus grupėms
Pranešti apie klaidą prekės aprašyme
14,99

Kainos internete ir fizinės vaist. gali skirtis

Į pirkinių krepšelį įsidėk 2 pakuotes - mokėk už 1. Akcija galioja antrai tokiai pačiai arba pigesnei prekei.

Į pirkinių krepšelį įsidėk 2 pakuotes - mokėk už 1. Akcija galioja antrai tokiai pačiai arba pigesnei prekei.

1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


FJORD STRONG OMEGA-3 GENIUS DROPS, 50 ml FJORD STRONG OMEGA-3 GENIUS DROPS, 50 ml FJORD STRONG OMEGA-3 GENIUS DROPS, 50 ml

FJORD STRONG OMEGA-3 GENIUS DROPS, 50 ml

14,99
1
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Svarbu

„FJØRD STRONG OMEGA-3 100“ ml  yra išskirtinai stiprios EPR ir DHR koncentracijos žuvų taukai, gaminami iš aukščiausia kokybe sertifikuotos žaliavos – tyro, laukinių, riebių žuvų šaltinio.

Stiprios koncentracijos omega-3, išgautos iš smulkių, riebių, laukinių žuvų, kuriose natūraliai omega-3 kiekis yra vienas didžiausių. Pažvelkite - vos pusėje arbatinio šaukštelio (2,5 ml) yra net 1645 mg omega-3, o iš jų net 1410 mg EPR ir DHR forma. Vieno buteliuko pakanka 40 dienų.

Be žuvies skonio.  Dėl specialios distiliavimo technologijos  išgaunamas skonis, kuriame nelieka įprastai ryškaus ir nemalonaus žuvies poskonio. Vos juntama natūralios citrinos nata sukuria malonią kasdienio žuvų taukų vartojimo patirtį. 

Sertifikuota aukšta kokybė. Pagal tarptautinio žuvų taukų standarto IFOS (International Fish Oil Standards) vartotojų ataskaitas žaliava atitinka aukščiausius 5 žvaigždučių įvertinimo kriterijus.

Gerai pasisavinamos omega-3, nes yra natūraliai gamtoje esančios trigliceridų formos.

Švarūs (PURE). Gamybos procese taikoma pažangi, patentuota daugiapakopės molekulinės distiliacijos technologija, leidžianti užtikrinti žuvų taukų grynumą, tyrumą ir stabilumą:

  • pašalinti trans-riebalų rūgštis, kurios gali susidaryti termiškai apdorojant žuvų taukus,
  • pasiekti žemą oksidacijos lygį,
  • koncentruoti omega-3 rūgštis, išsaugant jų bioaktyvią formą.

Be to, žuvų taukų žaliava yra ištestuota ir patvirtinta pagal IFOS, kuris taiko griežtesnius reikalavimus kokybei: žaliavos šviežumui, teršalų (sunkiųjų metalų, dioksinų ir PCB) kontrolei. Taip pat kiekviena partija tikrinama nepriklausomos laboratorijos pagal tarptautiniu mastu pripažintą metodiką. 

Apsaugai nuo oksidacijos naudojamas NATŪRALIOS kilmės antioksidantas – tokoferolių koncentruotas ekstraktas. Tai riebaluose tirpi medžiaga, todėl gerai apsaugo žuvų taukus.

Smulki, riebi, laukinė žuvis žaliavai sugaunama vandenynuose tvarios žvejybos būdu iš lengvai atsinaujinančių šaltinių, todėl daromas mažesnis poveikis aplinkai ir saugomi jūros ištekliai. Žaliavos gamintojui patvirtintas „Jūros draugo“ statusas (Friend of the Sea (FOS)).           

Kiek reikia suvartoti omega-3 riebalų rūgščių?

Rekomendacijos, kiek reikėtų suvartoti omega-3 aktyvios formos riebalų rūgščių, skirtingose šalyse skiriasi. Europos maisto saugos tarnybos (European Food Safety Authority (EFSA)) (EMST) ekspertai laikosi nuomonės, kad suaugusiems žmonėms papildomai suvartoti iki 5 g EPR ir DHR per parą yra saugu, o papildomas DHR suvartojimas iki maždaug 1 g per parą nekelia jokio pavojaus ir vaikams.

Mokslininkų ir mitybos specialistų manymu, daugelio šalių gyventojai omega-3 riebalų rūgščių vartoja per mažai, todėl didesnis produktų, turinčių daug omega-3, suvartojimas būtų labai naudingas. Svarbiausia išlaikyti tinkamą santykį tarp nepakeičiamųjų riebalų rūgščių omega-6 ir omega-3. Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) rekomenduojamas omega-6 ir omega-3 riebalų rūgščių santykis yra 2:1–5:1. Pastaraisiais dešimtmečiais vis daugiau suvartojama maisto, kuriame gausu omega-6 riebalų rūgščių ir per mažai omega-3 riebalų rūgščių. Santykis tarp šių riebalų rūgščių atskiruose maisto produktuose neretai siekia 10:1 ar net 20:1. Kadangi abiejų grupių riebalų rūgščių apykaitai reikia tų pačių fermentų, omega-6 riebalų rūgščių perteklius trikdo normalią omega-3 riebalų rūgščių apykaitą ir neleidžia jų įsisavinti.

Aukštos kokybės pagal tarptautinius standartus sertifikuotų žuvų taukų vartojimas – puiki alternatyva siekiant užtikrinti pakankamą omega-3 rūgščių vartojimą, jų aktyvia forma – EPR ir DHR.

Omega-3 riebalų rūgštys EPR ir DHR padeda palaikyti normalią širdies veiklą¹, normalų kraujospūdį² ir normalią trigliceridų koncentraciją kraujyje³; DHR padeda palaikyti normalią smegenų funkciją ir regėjimą (4).

Teigiamas poveikis pasireiškia per parą suvartojant: ¹ 250 mg EPR ir DHR;  ²3 g EPR ir DHR; ³ 2 g EPR ir DHR; (4) 250 mg DHR.
2, 3 Papildomai per parą suvartojamas bendras EPR ir DHR kiekis neturi viršyti 5 g. 

Grynasis kiekis: 100 ml.

Gamintojo informacija

Gamintojas: „Valentis Norway AS“, Tollbodbryggen 2, 1606 Fredrikstad, Norvegija.

Kilmės šalis: Norvegija

Platintojas: UAB „Valentis Baltic“, Molėtų pl. 11, LT-08411 Vilnius, Lietuva.

Baltic@valentis.lt

Skaityti daugiau

Naudojimas

Suaugusiesiems rekomenduojama vartoti atsižvelgiant į sveikatos tikslus: 

  • širdies veiklai, smegenų funkcijai, regėjimui palaikyti – 0,5 arbatinio šaukštelio (2,5 ml) (esant poreikiui, dozę galima didinti iki 1 arb. š. (5 ml)) per dieną,
  • trigliceridų koncentracijai kraujyje – 1 arb. š. (5 ml) per dieną, 
  • kraujospūdžiui – 1,5 arb. š. (7,5 ml) per dieną.

Laikyti sausoje, tamsioje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25 °C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Įspėjimai: Neviršyti nustatytos rekomenduojamos paros normos.
Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Labai svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Skaityti daugiau

Sudedamosios dalys

2,5 ml.:

  • žuvų taukai: 2350 mg;
  • omega-3:  1645 mg;
  • omega-3, iš kurių eikozapentaeno rūgštis (EPR): 940 mg;
  • omega-3, iš kurių dokozaheksaeno rūgštis (DHR): 470 mg;
  • omega-3, iš kurių kitos omega-3: 235 mg.

5 ml.:

  • žuvų taukai: 4700 mg;
  • omega-3:  3290 mg;
  • omega-3, iš kurių eikozapentaeno rūgštis (EPR): 1880 mg;
  • omega-3, iš kurių dokozaheksaeno rūgštis (DHR): 940 mg;
  • omega-3, iš kurių kitos omega-3: 470 mg.

7,5 ml.:

  • žuvų taukai: 7050 mg;
  • omega-3:  4935 mg;
  • omega-3, iš kurių eikozapentaeno rūgštis (EPR): 2820 mg;
  • omega-3, iš kurių dokozaheksaeno rūgštis (DHR): 1410 mg;
  • omega-3, iš kurių kitos omega-3: 705 mg.

Sudedamosios dalys: laukinėje gamtoje sužvejotų smulkių žuvų (ančiuvių Engraulis ringens) koncentruoti taukai, kuriuose 70 % polinesočiųjų riebalų rūgščių omega-3, natūrali citrinų kvapioji medžiaga, antioksidantas - tokoferolių koncentruotas ekstraktas.

Skaityti daugiau
Prekinis ženklasFJORD
FormaLašai
Kiekis50ml
Kiekis pakuotėje1
Amžiaus grupėVaikams, Paaugliams, Suaugusiems, Senjorams, Visoms amžiaus grupėms
Pranešti apie klaidą prekės aprašyme

Įvertinimai

Pirkėjų įvertinimas:

/5
0 Įvertinimai





Klausimai ir atsakymai

Klauskite apie prekę konsultantų arba lankytojų.

Užduok klausimą





Susiję straipsniai

Sveika gyvensena 2022-12-20

Kalėdinių dovanų – į vaistinę: patarė, ką dovanoti tėvams ir kolegoms

Didžiosios metų šventės jau visai arti. Vieni žmonės planuoja kalėdines dovanas iš anksto, kiti perka jas paskutinę minutę. Vaikams dažniausiai dovanojami žaislai, o suaugusiems – praktiški daiktai. BENU vaistininkai pastebi, kad viena iš vietų, kur nevengiama užsukti kalėdinių dovanų, – vaistinė. O prekių asortimentą šiemet čia papildė tai, ko vaistinėje nesitikėtumėte išvysti.

Sveikata 2022-10-07

Vaistininkė įvardijo didžiausius stipraus imuniteto priešus – su jais kovodami išvengsite peršalimo ligų

Pasaulinės sveikatos organizacijos duomenimis, net 60 proc. veiksnių, lemiančių gerą žmogaus sveikatą ir gyvenimo kokybę, yra susiję su esamu gyvenimo būdu. Siekdami būti sveikesni, rudenį mažiau sirgti įvairiomis peršalimo ligomis bei turėti stipresnį imunitetą, visų pirma turėtume daugiau dėmesio skirti savo kasdienei rutinai ir gyvenimo būdo pokyčiams. Šiuos pokyčius akcentuoja ir vaistininkė Jūratė Vaičiūnienė bei įvardija, kokie svarbiausi stipraus imuniteto priešai gali tykoti kasdienoje ir kaip su jais galime susidoroti.