10 ml (% nuo RMV*) / 20 ml (% nuo RMV*)
Vitaminas C 8 mg (10) / 16 mg (20)
Geležis 7,5 mg (54) / 15 mg (107)
Tiaminas 0,8 mg (73) / 1,6 mg (145)
Riboflavinas 0,9 mg (64) / 1,8 mg (129)
Vitaminas B6 0,4 mg (29) / 0,8 mg (57)
Vitaminas B12 0,6 µg (24) / 1,2 µg (48)
*RMV – referencinė maistinė vertė.
Sudedamosios dalys: vandeninis ekstraktas (54 proc. ) iš morkų, didžiųjų dilgėlių, daržinių špinatų, varpučių šaknų, paprastųjų pankolių, vandenyno rudųjų dumblių, jamaikinių kinrožių žiedų. Vaisių koncentratas (29,4 proc.) iš kriaušių, raudonųjų vynuogių, juodųjų serbentų sulčių, gervuogių, vyšnių, apelsinų, burokėlių, saldžiųjų ceratonijų ekstrakto, vandens, citrinų sulčių koncentrato, obuolių sulčių koncentrato. Vandeninis mielių ekstraktas, medus, paprastųjų erškėčių vaisių ekstraktas su 4 proc. askorbo rųgšties tirpalu, geležies (II) gliukonatas, kviečių gemalų ekstraktas, L-askorbo rūgštis, natūralios kvapiosios medžiagos, tiaminas (tiamino hidrochloridas), riboflavinas (natrio riboflavin-5fosfatas), pridikosinas (piridoksino hidrochloridas), cianokobalaminas.