Sausas gliukozės sirupas, rafinuoti augaliniai aliejai (vidutinės grandinės trigliceridai (alyvpalmių ir/ar kokosų aliejus), didelę koncentraciją oleino rūgšties turintis saulėgrąžų aliejus, rapsų aliejus, saulėgrąžų aliejus), skaidulinės medžiagos (oligofruktozė (trumpos grandinės FOS), inulinas (ilgos grandinės FOS)), L-arginin-L-aspartatas, L-leucinas, L-lizino acetatas, L-glutaminas, L-prolinas, L-valinas, emulsiklis (E472c), L-izoleucinas, glicinas, L-treoninas, kalio ortofosfatas, L-fenilalaninas, L-tirozinas, L-serinas, L-histidinas, L-alaninas, kalcio fosfatas, kalio citratas, natrio chloridas, kalcio karbonatas, cholino bitartratas, cistinas, kalcio glicerofosfatas, L-triptofanas, kalcio citratai, magnio chloridas, L-metioninas, Crypthecodinium cohnii aliejus, trikalcio fosfatas, Mortierella alpina aliejus, magnio L-aspartatas, inozitolis, L-askorbo rūgštis, antioksidantai (saulėgrąžų lecitinai, L-askorbilpalmitatas), taurinas, Bifidobacterium breve M-16V, geležies (II) sulfatas, cinko sulfatas, L-karnitinas, DL-alfa-tokoferilacetatas, uridin-5’-fosforo rūgšties natrio druskos, citidin-5’-monofosforo rūgštis, nikotinamidas, kalcio D-pantotenatas, inozin-5’-fosforo rūgšties natrio druskos, adenozin-5’- fosforo rūgštis, guanozin-5’- fosforo rūgšties natrio druskos, vario sulfatas, tiamino mononitratas, riboflavinas, piridoksino hidrochloridas, retinilo acetatas, kalio jodidas, mangano sulfatas, folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis), filochinonas (fitomenadionas), natrio selenitas, chromo (III) chloridas, natrio molibdatas, D-biotinas, cholekalciferolis, cianokobalaminas, Bifidobacterium breve M-16V, 1x 1010 KSV/100g.
Maistingumo informacija 100 g miltelių 100 ml (14,4% ištirpinimas) paruošto produkto
Energinė vertė 1985 kJ
474 kcal 286 kJ
68kcal
Riebalai (45%),
iš kurių: 23,6 g 3,4 g
- Sočiųjų riebalų rūgščių 10,5 g 1,5 g
-
- Mononesočiųjų riebalų rūgščių 9,3 g 1,3 g
- Polinesočiųjų riebalų rūgščių
iš kurių: 3,8 g 0,55 g
- Linolo rūgšties 3,09 g 445 mg
- Alfa-linolo rūgšties 0,31 g 45,0 mg
- Arachidono rūgšties 0,12 g 17,1 mg
- Dokozaheksaeno rūgšties 0,12 g 17,1 mg
Angliavandeniai (42%)
iš kurių: 50,2 g 7,2 g
- Cukrų 4,7 g 0,67 g
Skaidulinės medžiagos (2%) 4,5 g 0,64 g
Baltymai (11%) 13,2 g 1,9 g
Druska 0,53 g 0,08 g
Vitaminai:
Vitaminas A 415 μg 59,7 μg
Vitaminas D 11,4 μg 1,64 μg
Vitaminas E 9,48 mg α-TE 1,37 mg α-TE
Vitaminas K 42,8 μg 6,17 μg
Vitaminas C 50,7 mg 7,31 mg
Tiaminas 0,57 mg 0,08 mg
Riboflavinas 0,57 mg 0,08 mg
Niacinas (9,25 mg NE) 3,94 mg (1,33 mg NE) 0,57 mg
Vitaminas B6 0,46 mg 0,07 mg
Folio rūgštis 66,0 μg 9,51 μg
Vitaminas B12 1,33 μg 0,19 μg
Biotinas 18,5 μg 2,66 μg
Pantoteno rūgštis 2,94 mg 0,42 mg
Mineralinės medžiagos ir mikroelementai
Natris 209 mg 30,0 mg
Kalis 520 mg 74,8 mg
Chloridas 378 mg 54,4 mg
Kalcis 550 mg 79,2 mg
Fosforas 358 mg 51,5 mg
Magnis 50,0 mg 7,20 mg
Geležis 7,11 mg 1,02 mg
Cinkas 5,19 mg 0,75 mg
Varis 0,40 mg 0,058 mg
Manganas 0,047 mg 0,007 mg
Selenas 18,0 μg 2,59 μg
Chromas 10,4 μg 1,50 μg
Molibdenas 10,9 μg 1,57 μg
Jodas 99,6 μg 14,3 μg
Kiti:
Cholinas 132 mg 19,0 mg
Inozitolis 106 mg 15,3 mg
L-karnitinas 9,49 mg 1,37 mg
Taurinas 30,8 mg 4,44 mg
Nukleotidai 16,6 mg 2,39 mg
Osmolingumas 360 mOsmol/kg H2O