Gliukozės sirupas, kazeinatas (iš karvės pieno), augaliniai aliejai (palmių aliejus, kokosų aliejus, rapsų aliejus, saulėgrąžų aliejus, vidutinės grandinės trigliceridai (palmių aliejus)), kalio citratas, emulsiklis (sojos lecitinas), natrio citratas, natrio chloridas, kalio vandenilio fosfatas, magnio chloridas, cholino chloridas, kalcio karbonatas, magnio vandenilio fosfatas, kalcio fosfatas, natrio-L-askorbatas, maltodekstrinas, kvapioji medžiaga (vanilės), geležies (II) sulfatas, L-askorbo rūgštis, cinko sulfatas, nikotinamidas, DL-alfa-tokoferilacetatas, vario sulfatas, mangano sulfatas, kalcio D-pantotenatas, tiamino hidrochloridas, natrio fluoridas, DL-alfa-tokoferolis, piridoksino hidrochloridas, retinilo palmitatas, riboflavinas, cukrozė, folio rūgštis (pteroilmonoglutamo rūgštis), cholekalciferolis, chromo (III) chloridas, natrio molibdatas, karotenoidai (sudėtyje yra sojos) (b-karotenas, liuteinas, likopeno dervingasis aliejus iš pomidorų), kalio jodidas, natrio selenitas, D-biotinas, fitomenadionas, cianokobalaminas.
Maistingumo deklaracija 100 g miltelių 100 ml paruošto tirpalo
(1 kcal/ml)
Energinė vertė 1943 kJ (463 kcal) 420 kJ (100 kcal)
Riebalai, iš kurių 18,2 g 3,9 g
- sočiųjų riebalų rūgščių 8,5 g 1,8 g
Angliavandeniai, iš kurių 56,6 g 12,2 g
- cukrų
- laktozės 8,7 g
<0,14 g 1,9 g
<0,03 g
Skaidulinės medžiagos 0 g 0 g
Baltymai 18,2 g 3,9 g
Druska 1,2 g 0,26 g
Vitaminai:
Vitaminas A 381 μg 82,4 μg
Vitaminas D3 6,01 μg 1,3 μg
Vitaminas E 5,94 mg α-TE 1,28 mg α-TE
Vitaminas C 59,5 mg 12,9 mg
Vitaminas K 24,4 μg 5,28 μg
Tiaminas (B1) 0,69 mg 0,15 mg
Riboflavinas (B2) 0,74 mg 0,16 mg
Niacinas 4,26 mg (8,3 mg NE) 0,92 mg (1,79 mg NE)
Pantoteno rūgštis (B5) 2,45 mg 0,53 mg
Vitaminas B6 0,79 mg 0,17 mg
Folio rūgštis 123 μg 26,6 μg
Vitaminas B12 1,02 μg 0,22 μg
Biotinas 19,7 μg 4,27 μg
Mineralinės medžiagos
Natris 472 mg 102 mg
Kalis 706 mg 153 mg
Chloridas 578 mg 125 mg
Kalcis 370 mg 80,1 mg
Fosforas 290 mg 62,8 mg
Magnis 69,3 mg 15 mg
Geležis 7,38 mg 1,59 mg
Cinkas 5,54 mg 1,2 mg
Varis 830 μg 180 μg
Manganas 0,93 mg 0,2 mg
Fluoras 0,48 mg 0,1 mg
Molibdenas 48,6 μg 10,5 μg
Selenas 26,4 μg 5,7 μg
Chromas 25,7 μg 5,56 μg
Jodas 63,1 μg 13,6 μg
Kita
Karotenoidai 0,74 mg 0,16 mg
Cholinas 165 mg 35,6 mg
Osmoliarumas 320 mOsmol/l