ECOSH Miego kompleksas, 90 kapsulių
Maisto papildas
Nervų sistemos funkcijai ir miego kokybei palaikyti.
Su aminorūgštimis L-triptofanu, L-argininu bei glicinu.
*Platesnė informacija apie produktą:
-Ašvagandos gali padėti palaikyti normalią nervų sistemos veiklą ir gali padėti atsipalaiduoti.
- Vaistiniai valerijonai ir ašvagandų šaknys padeda palaikyti normalią psichologinę funkciją.
- Paprastieji apyniai ir vaistiniai valerijonai (vartojami kartu) gali padėti palaikyti normalią miego kokybę.
- Raudonžiedės pasifloros gali padėti palaikyti raminamąjį poveikį.
- Melatoninas padeda mažinti subjektyvų laiko juostų skirtumo pajautimą (teigiamas poveikis pasireiškia suvartojant ne mažiau kaip 0,5 mg prieš einant miegoti pirmą kelionės dieną ir kelias dienas po atvykimo į kelionės tikslo vietą.)
- Melatoninas padeda mažinti laiko, reikalingo norint užmigti, trukmę (teigiamas poveikis pasireiškia suvartojant 1 mg melatonino prieš einant miegoti).
Europos Komisijos reglamentu (ES) Nr. 432/2012 patvirtinti bei Europos Maisto Saugos Tarnybos (EFSA) leistini naudoti sveikatingumo teiginiai.
ECOSH – Estijos maisto papildų gamintojas, siekiantis gaminti kuo natūralesnius, kokybiškus ir efektyvius maisto papildus. Naudojamos vegetarinės, augalinės kilmės kapsulės, maisto papildai yra be konservantų, dauguma tinkami vegetarams.
Įspėjimai: Jei vartojate vaistus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju ar vaistininku. Nevartoti vaikams, besilaukiančioms ir žindančioms moterims, nebent paskirta gydytojo. Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės.
Produkto kiekis: grynasis kiekis 45 g, 90 augalinės kilmės kapsulių, 500 mg kapsulė.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.
Gamintojas: Ecosh Life OÜ, Kukermiidi 4, Talinas, Estija.
Platintojas: Ecosh UAB, Galinės g. 1, Galinė, Vilniaus r., Lietuva.
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO 22000:2018 ir RVASVT principų.